Біліктілікті арттыру

Құзыреттілік орталығы мамандардың білімін тереңдетіп, кәсіби дағдыларын жетілдіруге көмектесетін біліктілікті арттыру курстарын ұсынады.
Курстар салалық талаптар мен ерекшеліктерді ескере отырып әзірленген, бұл қызметкерлерді өз саласындағы өзекті мәселелерді шешуге дайындайды.

Дайындық бағыттары бойынша курстар тізімі:
 

Онлайн оқыту әдістемелері 

  1. «Online-оқытушы»: тиімді қашықтан оқытудың әдістері мен құралдары
  2. Ашық жаппай онлайн курстарды (МООК) жүзеге асыру: қағидалар, құралдар, тәжірибе
  3. Жасанды интеллект қызметтері – қазіргі заманғы оқытушының құпия қаруы
  4. Білім беру процесінде жасанды интеллектіні (ЖИ) қолдану
  5. Жасанды интеллект: қазіргі технологиялар және олардың ғылымдағы қолданылуы

 

IT-құзыреттер

  1. Cisco CCNA Routing and Switching
  2. Virtual Reality (VR) әзірлеу
  3. HUAWEI желілік технологиялары

Азық-түлік өнеркәсібі

  1. Қоғамдық тамақтану кәсіпорнын жобалау
  2. Сүт өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау
  3. Ет өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау
  4. Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  5. Ет өнімдерін өндірудің технологиясы мен қауіпсіздігі
  6. Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы
  7. Арнайы мақсаттағы тағам өнімдерінің технологиясы
  8. Консервілеу және тағам концентраттарының технологиясы
  9. Қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы
  10. Тағам өнімдерінің микробиологиясы бойынша кәсіби стандарттар
  11. Шикізат пен тағам өнімдерінің сапасын бақылаудың заманауи әдістері
  12. Тағам өнеркәсібіндегі инновациялық технологиялар мен тәсілдер
  13. Тағам өндірісіндегі биотехнологияның заманауи аспектілері
  14. Бионанотехнология
  15. Өңдеу өндірістерінің технологиясы
  16. Кондитерлік өндіріс технологиясы
  17. Сыра өндіру технологиясы
  18. Аралас жем өндірісі технологиясы

 

Азық-түлік қауіпсіздігі

  1. НАССР жүйесімен біріктірілген халықаралық азық-түлік қауіпсіздігін басқару жүйесі
  2. Тамақ өнімдерінің орамасы мен таңбалануы КО ТР талаптарына сәйкес
  3. Техникалық реттеу
  4. Стандарттау және сертификаттау
  5. Сәйкестікті бағалау
  6. Тағам өнімдерінің микробиологиясы бойынша кәсіби стандарттар

 

Азық-түлік инженериясы

  1. Азық-түлік өнеркәсібінің процестері мен аппараттары
    Азық-түлік өнеркәсібінің механикалық жабдықтары
    Азық-түлік өнеркәсібінің гидромеханикалық жабдықтары
    Азық-түлік өнеркәсібінің жылу жабдықтары
    Азық-түлік өнеркәсібінің массаалмасу жабдықтары

Азық-түлік өнімдерінің құрамын зерттеу

  1. Азық-түлік өнімдерінің химиялық талдауы
  2. Микробиологиялық талдау
  3. Сүт және сүт өнімдерінің микробиологиясы
  4. Капиллярлы электрофорез жүйесі «Капель 105-М» құрылғысында аминқышқылдарының үлестік құрамын өлшеу әдістемесі
  5. Капиллярлы электрофорез жүйесі «Капель 105-М» құрылғысында суға еритін витаминдерді анықтау әдістемесі
  6. ВЭЖХ «Agillent-1200» құрылғысында майда еритін витаминдердің құрамын анықтау әдістемесі
  7. Газды хроматограф «Кристаллюкс-4000М» құрылғысында пестицидтерді анықтау әдістемесі
  8. Атомды-абсорбциялық спектрометр «КВАНТ-Z.-ЭТА-Т» құрылғысында токсикалық элементтерді анықтау әдістемесі
  9. Алкогольді сусындардың сапа көрсеткіштерін зерттеу
  10. Элеватор мен астық қоймасында астық мөлшерін анықтау. Астық өлшеу және оның мөлшерін анықтау

 

Қоршаған орта

  1. Өнеркәсіптік ағынды суларды тазалау әдістері
  2. Қалдықтарды өңдеу технологиялары
  3. Қоршаған ортаны қорғау саласындағы заңнамалық және реттеу шаралары
  4. Экологиялық жобалау

 

Химиялық технология

  1. Полимерлерді өндіру және өңдеу химиялық технологиясы
  2. Дәрілік препараттардың химиясы мен технологиясы

Жеңіл өнеркәсіп

  1. САПР Grafis
  2. Арм – технолог (көйлек кәсіпорындарын жобалау)
  3. Фирмалық стиль
  4. Коллекциялық бұйымдарды жобалау
  5. ART-объектінің дизайны
  6. Декоративті-қолданбалы өнер
  7. Арнайы жарнама түрлері
  8. Плакаттың графикалық дизайны
  9. Қаптама дизайны
  10. Баспа басылымы
  11. Тоқыма саласындағы инновациялық технологиялар
  12. Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының материалтануы
  13. Көйлек текстилі және математикалық модельдеу

 

 

Бизнес және басқару

  1. Халықаралық бизнес және даму
  2. Глобалдық қаржылық тәуекелдер
  3. Деривативтер және олардың табыстылығы
  4. Бюджет жүйесі
  5. Коммерциялық банктердің лизингтік операциялары
  6. Статистикалық талдау әдістері
  7. Салықтар және салық салу
  8. Мемлекеттік қаржы
  9. Сақтандыру
  10. Халықаралық аудит жүргізу
  11. Персоналды басқару
  12. Бариста кәсібінің негіздері
  13. Қонақжайлылық индустриясындағы этикет және қызмет көрсету

 

 

 

 

Біліктілікті арттыру курстарының артықшылықтары

Тіркелу үшін QR-код арқылы өтіңіз